Senaste inläggen

Av valter raaske - 17 mars 2017 10:39

mulet , men i övrigt lugnt och stilla samt varmt. vi tog en långpromenad efter stranden, underbart att se havet ligga lungt och stilla, det är ro för själen och promenaden gör gott för kroppen vad med behöver man av livet . Åkte på em till Porec och besökte  L artigiano där åt Bettan fisk som vanligt, gott. jag är inte så förtjustbi fisk så det blev en köttbit för mig. Efteråt gick vi Runt i Porec  Och njöt. En underbar stad. För sig som är intresserad kan du läsa och se bild i bif länk. är värd ett besök. 

 

https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Poreč

 

 

Hemma på kvällen Och bara var.

ANNONS
Av valter raaske - 17 mars 2017 10:29

24 nov hämtat tvätten , vi betalade 150 kuna.bekvämt och rent. Hur mycket var det, ja två stora IKEA blå kassar, då kanske du vet på ett ungefär. Vi tycker det är prisvärt då själva tvätten inte är det stora problemet utan att hinna få det trott under dagen. Man måste täta tidigt på morgonen annan hinner det inte torka, trots att det är sol hela dagen så blir det snabbt en fukt från havet. Inget som vi människor besväras av men Vättern vägrar att bli ett torr. Så var det med det. Nu är tvätten torr och vikt , nu återstår att lägga in den i skåpen, det är inte min. Specialgren men tjurar är tycket Bettan att det är hennes grej. Tack. Sen gick vi på fiket i Vrsar café blu, fikaDe och bara var i ädret satt ute  och njöt trots att i dag är det Mulet, sen en lång promenad.Heinz och Marie kom hit igen, det är grannar som är långlivade , dom är från Östlerike Saltzburg. Dom har varit hemma och sett till sitt hus och varit borta en tid. Maria och Heinz är trevliga och vi umgås lite då och då.men som grannar blir det att vi smakar mest varje dag.

ANNONS
Av valter raaske - 17 mars 2017 10:23

Vi har haft ett trevligt par som grannar, dom är tyskar och har varit här några veckor . I dag packar de  ihop och åker hemåt Tyskland. Synd, de var trevliga. Fikat med dem innan De åkte och hade en trevlig stund. så kan det vara med människor man möter några berör mycket andra inte alls, vad det beror på vat jag inte men så upplever vi det i alla fal. vi har Kanonväder.Köpte en färdig kyckling  som var god och det är praktisk mat när vädret står på topp. Ka vi njute för fullt.

Av valter raaske - 17 mars 2017 10:15

Tog en utflykr till Funtana , 5 km norr om oss. Besökte hamnen, stor och fin Med massor av båtar både på land och i vattnet. Tur med vädret som är fint med massor av sol . Åkte sen till porek och  Åt på Lartigiano Gott som vanligt, vår favoritrestaruang Hemma igen , tog en  promenad. Småstädat och fixat lie samt lämnat tvätten till en tjej som fixar det åt oss. Lite lyx men i princip samma kostnad som att hyra en tvättmaskin på campingen. 

Av valter raaske - 17 mars 2017 10:09

I dag tog vi en utflykt till Novigrad och Umag. två platser några mil norr ut. Båda ligger vid havet har ganska trista stadskärnor men underbart vi stranden med gamla byggnader och atmosfär. Här är det säkert fintrådig sommaren, nu ghanska fött. Vi hade tur med vädret Solsken hela tiden. Köpte fikon o jättegoda mandarine av en gubbe som sålde från en bil! På hemvägen Kaufland, köpte grillad kyckling- lite torr men ok.

ja så var den dagen slut. Natti Natti. 

Av valter raaske - 17 mars 2017 10:07

I dag en vanlig dag har inte gjort något särskilt, bara varit och njutit av natur och väder.

Av valter raaske - 17 mars 2017 10:04

I dag är det regn, varmt. Alf matat fåglar. Småpromenader. Ätit  en god räkmacka! Smaskens på kvällen såg vi fortsättningen på  Homeland I bland så spännande att det är svårt att se, rekommenderas. Natti Natti

Av valter raaske - 15 mars 2017 12:46

Promenad, molnigt  lite regn varmt, Så det var skönt ändå. på em åkte vi till Porec Staden som ligger 10 km norrut. gjorde stan . Åt på L'Artigiano. Hemma. På kvällen och såg ett avsnitt av Homeland, ruskigt spännande..

Presentation

Fråga mig

44 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill Ni ha på Bloggen?
 Mer text
 Mer bilder
 mer detaljer
 mindre detaljer
 fler länkar
 mindre länkar
 inlägg varje dag
 inlägg varje vecka
 inlägg varje månad
 mindre bilder
 mindre text

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Mars 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ rask med Blogkeen
Följ rask med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se