Alla inlägg under januari 2016

Av valter raaske - 24 januari 2016 08:42

I dag blev det promenad längst havet, underbart. Sen till posten och frankerar julkorten. Bettan går till fotvården jag går till fiket, Bluebar. 

På em åt vi en god måltid, kyckling.


Av valter raaske - 24 januari 2016 08:40

I dag är det måndag, två dag, simning.

Att bara äta 500 kcal börjar nu bli lättare och dagen går snabbare nu. Första tvådagen var långsam.

Av valter raaske - 15 januari 2016 11:59

I dag blev det rekord i sovmorgon, 10,30. Vi känner oss som ungdommar, ja halva söndagen var redan gången.. Tog en promenad och åkte sen till Porec och strövade omkring. Det var sent så det var söndagslungt i Porec. Vi landar på hemvägen på Palme , det blir att äta gott..igen, va vi njuter och lyxar, men vi tycket att vi har råd. En kötträtt med dricka, vatten och vin brukar gå på 160kuna eller 200s kronor för två... det tycker vi är ok för två penso..personer som njuter livet.

Hemma kväll , mys.

Av valter raaske - 15 januari 2016 11:48

Tog en promenad , gick sen och åt på restaurang Palme, vi åt grillspett/ winerschnitzel, gott. Sen hem och vilade oss, för att sedan följa med Albert o Theresa till ett danställe som ligger på landet nästan vid Patzin. Ett stort ställe , absolut mitt på landet, men fullt av folk, levande musik och rökluft, svett och varm stäming..mycket lokalbefolkning, i stort sett inga turister , ja det var väl vi då . Mycket trevligt och fin gemenskap och dans.. ja vi tog några svängomer på golvet.. dessutom fick vi dansa med dansmästarna Albert och Theresa, en upplevelse, men man kände så på tagligt att man inte var någon dansmästare , men det gick och ett tack till dansmästarna att dom stod ut med dansen. Nä , vi amatörer dansar bättre med varandra, stundtals kan man känna sig som dansmästare, men man vet innerst inne att det är fel, men vad gör det bara man kan ha kul och njuta livet. På småtimmarna kommer vi hem , ja det har gott och väl varit söndag i ett par timmar.Vi träffade också Carina och nya bekanta Romeo och Dorjana, trevligt folk.. vi somnar ovaggade. Tack Albert o Thersea för en upplevelse.

Av valter raaske - 15 januari 2016 11:27

Hämtat tvätten , kostar 80 kuna. Vi tar en utflykt till Rovin. En underbar dag i fint väder. Kollat i hotellområdet där det finns ett flertal jättehotell. Vi kollade mest på hotel Lone. Tog en promenad mellan stranden och hotellkomplexen. Hemma blev det kycklingssallad. En trevlig dag med mycket upplevelser, ja vi hann med Rovins inerstad också och deras gatuliv. Trevligt.

                   

Av valter raaske - 15 januari 2016 11:22

I dag är det två dag ( lågk cal dag max 500 )och simning.. Fint väder , vi har suttit ut i solen. I dag nobeldagen , mycket TV blev det. Vi har fixat tomatsoppa, med kycklingsbitar.

Av valter raaske - 15 januari 2016 11:18

I dag är det mulet, vi tar en promenad, sen packar vi vår tvätt och lämnar till Gisela, hon har en tvättfirma.Sen lite städning och luftning av täcken. Vi har ätit på Konoba pasta , med tryffel, Gott.

Har börjat skriva lite julkort.

Av valter raaske - 15 januari 2016 11:05

I dag provar Bettan att prata i facetime, funkar bra.Åker till Porec , kollar runt och handlar. Vi köper knäckebröd av tysk härkomst. 

På kvällen åt vi sallad och korv, en korv som vi hittat som smakar toppen. Vi har också hittat korvar som smakar usch.


Det har varit en hel del husbilar och husvagnar nedanför oss.. nu är det helt tomt. 


Känns skönt när det kommer nya campare vilket det gör regelbundet, är väderberoende och om det finns helgdagar. Då blir det liv och rörelse, nu är det tomt, det är bara vi långliggare som är kvar.

     


Presentation

Fråga mig

44 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill Ni ha på Bloggen?
 Mer text
 Mer bilder
 mer detaljer
 mindre detaljer
 fler länkar
 mindre länkar
 inlägg varje dag
 inlägg varje vecka
 inlägg varje månad
 mindre bilder
 mindre text

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards